VELKOMMEN TIL HELSEFORNEBU, OSTEOPATISK KLINIKK.

NB: CORONA VIRUS: KLINIKKEN ER STENGT FREM TIL 13 april.
På bakgrunn av de direktiv og retningslinjer norske myndigheter meddelt det norske folk, har styret i Norsk Osteopatforbund fattet følgende vedtak, med virkning fra torsdag 12.03.20 kl. 18.00.

«Styret er av den oppfatning at klinisk arbeid som osteopat nå må settes på pause i det angitte tidsrom, fra nå og frem til og med 13 april"

Vedtaket er meddelt alle medlemmer av Norsk Osteopatforbund. Vi mener at det er viktig at øvrige profesjoner i vår sektor er sitt ansvar bevisst og tar nødvendige grep for å redusere smittespredningen.
Vi ser også behov for at helsemyndighetene klargjør sine direktiv, for å unngå usikkerhet og ulik praksis i bransjen. Vi forventer at alle behandlingstiltak utført av profesjoner med lignende yrkesrolle får samme føringer vedrørende klinisk virksomhet.

Vedlagt link til temaside for koronaviruset – Folkehelseinstituttet

Vi har levert osteopati og fysioterapi  til ansatte i Telenorbygget i 17 år. Instituttet er åpent for alle!

Vi er to behandler som jobber v Helsefornebu. Osteopat og fysioterapeut, Trond Sjølund og Osteopat DO Christoffer Wanggaard. Du velger behandler under fanen bestill time, og trykk behandler for å velge terapeut.

Du finner oss i Telenorbygget, Snarøyaveien 30, inngang C. Parkering på oppmerkede plasser utenfor bygget. Kart og veibeskrivelse finner du under fanen Om oss.

Nye priser fra 1. februar 2019, ser våre tjenester for mer info